Introductie

PharmaRecruitment is een professioneel uitgeruste en flexibele werving en selectie organisatie die voorbereid is op de eisen die de veranderende farmaceutische omgeving stelt aan werving en selectie strategie├źn.
We volgen de veranderingen van het blockbuster tijdperk naar personalized medicine, maken gebruik van onze eigen uitgebreide ervaring binnen de farmaceutische industrie en vinden met onze ethische benadering de kandidaten met het juiste DNA.
De kandidaten die vorm geven aan de toekomst van uw bedrijf!

Onze klanten bieden we een langdurige, intensieve samenwerking gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Onze kandidaten bieden we een uitgebreid netwerk, waardevolle coaching, discretie en eerlijke feedback tijdens de werving en selectie procedure.
De afgelopen jaren hebben we talrijke vacatures voor verschillende bedrijven vervuld, van startups, biotech tot aan gevestigde farmaceutische bedrijven.
Onze focus ligt op de complexe omgeving van weesgeneesmiddelen en innoverende geneesmiddelen, vooral binnen de indicatiegebieden oncologie, hematologie en CNS.

PharmaRecruitment; kwaliteit, discretie, toewijding en een sterke persoonlijke op maat gesneden betrokkenheid.